Tie onnelliseen
työympäristöön
kulkee vatsan kautta
Suoraan pellolta pöytään yhdessä Green City Farmin kanssa
ISS:n ravintoloissa kasvikset kannetaan satokautena pellolta suoraan lounaspöytään. Toimimme yhteistyössä Green City Farmin kanssa, joka on Perhon ylläpitämä oppimispelto.
Työpäivän tärkein tunti
Ruoka tuo ihmiset yhteen. Yhdessä syöminen tuo iloa. ISS ravintolapalveluiden ammattilaiset luovat vastuullisia elämyksiä, jotka tukevat asiakkaidemme hyvinvointia, tuottavuutta ja luovuutta. Tuotamme ravintolapalveluita monipuolisesti erilaisille asiakkaille osana kokonaispalveluratkaisuamme.
Vaihtoehto perinteiselle työpaikkaruokailulle
Kaikissa ISS ravintolapalveluiden henkilöstöravintoloissa ruoka valmistetaan aina itse kotimaisista raaka-aineista. Jokaisena päivänä ateriat suunnitellaan hyvän maun, laadun ja ravitsemuksen näkökulmista. Meille on tärkeää huomioida jokaisen yrityksen persoonalliset tarpeet ja makutottumukset – henkilöstöravintola saa olla yrityksen näköinen.
Ateriat rakennetaan aina satokauden mukaan valittujen suomalaisten pääraaka-aineiden ympärille. Ruoan lisäksi panostamme palveluun ja seuraamme säännöllisesti asiakkaiden tyytyväisyyttä.
Danske Bankissa vastuullisuus näkyy myös lautasella
Vastuullisia valintoja joka päivä
Vastuullisuus, kestävä kehitys ja eettisyys ovat olennainen osa ravintoloidemme toimintaa. Käytännössä tämä tarkoittaa vastuullisia raaka-ainevalintoja, valmistustapoja sekä jätteiden lajittelua. Valitsemme raaka-aineita, joiden tuotanto ja kuljetus luo mahdollisimman vähän co2-päästöjä.
Kaikki ravintoloissamme tarjoillusta lihasta, kananmunista, broilerista, kalasta ja maitotuotteista on kotimaista. Kaikista raaka-aineista suomalaisia on jopa 90 %.
Loistavan ravintolan resepti
Työpaikka, jossa pääset loistamaan
Ihmiset ovat ISS:n tärkein voimavara. Siksi panostamme paljon kulttuuriin sekä työntekijöiden terveyteen, turvallisuuteen ja kykyyn tehdä parhaansa. Lue lisää millaisen uran voisimme sinulle tarjota. Meidän tiimissä on aina tilaa hyville tulevaisuuden tekijöille.
Paikallinen elämys kansainvälisellä kokemuksella
- Kokkimme valmistavat ruoan aina paikan päällä. Seuraamme ja kehitämme asiakastyytyväisyyttä päivittäin.
- Keittiömestarimme ja kokkimme suunnittelevat monipuolisen menun. Ruokalista on meille enemmän kuin lista. Allekirjoitamme vastuullisen ruokanäkemyksemme joka päivä.
- Teemme maistuvaa ruokaa sesonkeja kunnioittaen. Asiakkaamme pääsevät ruokamatkalle suomalaisen luonnon ja vuodenaikojen pariin.
- Henkilöstöravintola on näköisesi. Jokainen ravintolamme on erilainen, koska teemme työtämme asiakkaita varten. Asiakkaamme ovat meille inspiraation lähde. Kun kuuntelemme, onnistumme.
- ISS ravintolapalvelut suosii Suomessa tuotettuja raaka-aineita, sekä lähiruokaa. Pääruoka-aineiden kotimaisuusaste on 100 %.