Terveisiä Kuopiosta!
Kuopiolaiset ulkoaluetyöntekijät Jussi Lehto ja Ali Al-Obaidi ovat jakaneet kuluneen kesän aikana yhteisen, noin kolmekymmentä kohdetta kattavan vastuualueen....
Jätä meille yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tarpeistanne niin löydetään yhdessä parhaat teidän näköisenne ratkaisut, joista rakentuu toimivimmat tilat.
Terveisiä Kuopiosta!
Kuopiolaiset ulkoaluetyöntekijät Jussi Lehto ja Ali Al-Obaidi ovat jakaneet kuluneen kesän aikana yhteisen, noin kolmekymmentä kohdetta kattavan vastuualueen....
Työpaikkaruokailun trendit meillä ja maailmalla
Miten työpaikoilla syödään tänä syksynä? Esittelemme ruokatrendien ajankohtaiset painopisteet.
Terveisiä Rovaniemeltä!
Rovaniemeläinen palveluesimies Sanna Nevanperä viihtyy työssään ja hehkuttaa tiimiään, joka on ehtinyt tulla tutuksi 18 vuoden aikana. Sannan tiimiläisiä on...
Apuna tarvittaessa
Tässä juttusarjassa esittelemme ISS:n ammattilaisia. Tällä kertaa pääsemme tutustumaan ISS:llä kokousvastaavana toimivan Lauran monipuoliseen työnkuvaan.
”Oli hyvä päätös hakea tänne” – kesätyöntekijämme kertovat, millaista on viettää kesä ISS:llä
ISS:llä työskentelee tänä vuonna noin 800 kesätyöntekijää. Kysyimme kolmelta jo aloittaneelta kesätyöntekijältämme, millaisia heidän työpäivänsä ovat.
Paremman päivän puolesta – Workplace Experience Manager ratkoo arjen haasteita
Workplace Experience Manager Hanna Pajusen työn merkitys löytyy auttamisesta. Hänen missionaan on tehdä työkavereiden päivästä parempi.
"Suunnitelmallisuus on asiakkaan ja ISS:n etu" – oma koulutusohjelma asiakkuusjohdolle
ISS:n halu palvella asiakkaita erinomaisesti näkyy myös panostuksessa asiakkuuksien kehittämiseen. Jokainen asiakkuudesta vastaava ISS:läinen osallistuu...
”Viemme liiketoimintaa eteenpäin”
Mitä tekee ISS Palveluiden Service Excellence -yksikkö? Yksikön johtoryhmä kertoo, mikä vaikutus heidän ja muiden tiimiläisten työllä on niin sisäisesti kuin...
Kaija Kannistosta Vuoden Hakkapeliitta
Nokian Renkaat valitsee vuosittain Nokian toimipisteen työntekijöistä Vuoden Hakkapeliitan. Tänä vuonna valinta osui ISS:n ravintolatyöntekijä Kaija Kannistoon.