Joulukalenteri, luukku 4: Akoudadin marokkolainen chermoula-lohi
ISS:n edustuskokki Akoudad jakaa kanssamme äidiltään oppimansa, marokkolaisen lohireseptin. Yrteillä ja valkosipulilla maustettu lohi on oiva vaihtoehto...
Jätä meille yhteystietosi ja lyhyt kuvaus tarpeistanne niin löydetään yhdessä parhaat teidän näköisenne ratkaisut, joista rakentuu toimivimmat tilat.
Joulukalenteri, luukku 4: Akoudadin marokkolainen chermoula-lohi
ISS:n edustuskokki Akoudad jakaa kanssamme äidiltään oppimansa, marokkolaisen lohireseptin. Yrteillä ja valkosipulilla maustettu lohi on oiva vaihtoehto...
Keskitetty opiskelijarekrytointi helpottaa esimiesten työtä
Suomessa on monia oppilaitoksia, joissa voi opiskella useampaa ISS:n toimialaa. Ja ISS:llä on lukuisia tiimejä, joilla on tarjota opiskelijoille...
Joulukalenteri, luukku 3: Jeevanin kana-briyani
Mausteinen kana-briyani kuuluu juhlapäivän ruokapöytään monessa Aasian maassa. Perinneruoan meille esittelee ISS:llä grillimestarina työskentelevä Jeevan.
Joulukalenteri, luukku 2: Lazaron jouluinen sangria
Mausteinen sangria korvaa glögin joulujuhlien alkumaljana. Sangrian resepti on kulkenut ISS:llä vuoropäällikönä työskentelevän Lazaron perheessä sukupolvelta...
Joulukalenteri, luukku 1: Terhin bataatti-viikunachutney
Happamuutta ja makeutta sopusoinnussa yhdistelevä bataatti-viikunachutney käy joulupöytään lisukkeeksi tai perinteisen laatikon sijasta. Resepti on ISS:llä...
Hyvää kahvia hymy huulilla
PRO-gaalan finaalitaisteluihin on valittu kaksi ISS:n ammattilaista. Toinen heistä on Sushan Shrestha, joka on valmistanut laadukkaita kahvijuomia...
Harjoittelu ISS:llä sujuu viittoma- ja elekielellä
Viittomakielinen ilmanvaihtoalan harjoittelija Jan Kukkonen on opettanut työkavereillekin viittomia. Parasta työssä on käsillä tekeminen.
Erityisosaamista ja esimiestyötä
Tässä juttusarjassa esittelemme ISS:n ammattilaisia. Tällä kertaa pääsemme tutustumaan ISS:llä kylmätöitä johtavan kylmämestari Nikon työnkuvaan.
Toimivalla yhteistyöllä onnistuneita lopputuloksia
Pääluottamusmies Markku Saarinen pohtii eläkkeelle jäädessään alan arvostuksen kehittymistä, esimiestyötä ja yt-neuvotteluita. Kaikkien onnistumiseen tepsii...